0348 – 43 77 77

MVO en Groen

Van Veen Glasspecials neemt verantwoordelijkheid op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). MVO heeft betrekking op een integrale visie op een duurzame bedrijfsvoering. Dit doet Van Veen Glasspecials door:

– Inzamelen en recyclen van vlakglasafval
– Op verzoek leveren en gebruiken van FSC latten

Van Veen Glasspecials is via de Glas Branche Organisatie aangesloten bij Bouwend Nederland. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Met Stichting Vlakglas Recycling Nederland dragen wij er zorg voor dat dat ons vlakglasafval ingezameld en gerecycled wordt tot nieuw glas. Hiermee leveren wij een bijdrage aan het verminderen van CO2-uistoot en de cradle-to-cradle gedachte: materiaal wordt na gebruik volledig hergebruikt in een ander product. Er is een optimale kringloop, zonder restafval of kwaliteitsverlies.

Wij leveren en gebruiken in ons werk op verzoek hout met het FSC keurmerk. FSC draagt bij aan het op een verantwoorde manier behouden van bossen. Dit is van belang om het wereldwijde probleem van CO2-uitstoot tegen te gaan. Van Veen Glasspecials zet zich hiermee in voor een “groene” omgeving.